Poniżej zamieszczono dokumenty będące przedmiotem obrad  20. Sesji Komitetu Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO ds. Świeżych Owoców i Warzyw (2-6 października 2017 roku w Kampala; Uganda):

       CX/FFV 17/20/6 - Projekt normy dla kiwi;

       CX/FFV 17/20/7- Proponowany projekt normy dla ziemniaków jadalnych;

       CX/FFV 17/20/9 – Propozycje nowych prac – komentarze państw.

W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 (znanym też jako „RODO”) pragniemy poinformować Cię, w jaki sposób przetwarzane są dane osobowe pozostawiane przez Ciebie podczas korzystania z portalu lir.lublin.pl. Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w zakładce Ochrona danych osobowych. Klikając „Kontynuuj”, zamykając ten komunikat lub przechodząc do portalu wyrażasz zgodę na przetwarzanie tych danych, w tym w plikach cookies, przez Lubelską Izbę Rolniczą. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać w ustawieniach przeglądarki.